Професионалната гимназия в Момчилград изпрати абитуриентите си

Професионалната гимназия в Момчилград изпрати абитуриентите си

Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост "Св. св. Кирил и Методий" в Момчилград изпрати абитуриентите с

Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост „Св. св. Кирил и Методий“ в Момчилград изпрати абитуриентите си с много цветя и емоции. Това се случи на специално подготвено тържество в двора на училището, на което бяха връчени дипломите им за завършено средно образование.
24 са зрелостниците, които завършват училището и поемат пътя си в живота. 3-ма от тях са отличници – Христо Райчев, Елена Иванова и Велизар Караусев. По покана на ръководството на гимназията специални гости бяха кметът на общината Илкнур Кязим, заместникът й Айхан Осман и секретарят Зихни Думуш. Те поздравиха всеки един от абитуриентите.
„Пожелавам ви да бъдете самоуверени и трудолюбиви и постоянно да се развивате и усъвършенствате, защото това е ключът за постигането на вашите цели. Пожелавам ви да продължите образованието си в престижни университети и да се реализирате успешно в сферата, в която желаете“, заяви в поздравлението си Илкнур Кязим. Много щастие, здраве и на добър час пожела на зрелостниците директорът на гимназията Миглена Петрова.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0