Промяната „Брягово“: Нов асфалт, бордюри, детска площадка (видео)

Промяната „Брягово“: Нов асфалт, бордюри, детска площадка (видео)

„Забравеният“ през годините квартал „Брягово“ вече се превръща в една от зоните за инвестиции в Джебел. Нов

„Забравеният“ през годините квартал „Брягово“ вече се превръща в една от зоните за инвестиции в Джебел.
Нов асфалт, бордюри, детска площадка – това е променената визия на „Брягово“. Интензивните ремонтни дейности са към края. Множество тежки машини и работници, довършват пътната настилка.
Изпълненото от програмата на кмета на община Джебел Неджми Али в „Брягово“ до този момент: Извършени са изкопни и насипни дейности. Положена е трошено-каменна настилка за основа и два пласта асфалтобетоново покритие. Поставени са бетонови бордюри, оформена е тротоарна настилка, с плочи тип „Паве“ с дебелина 6 см. Общата дължина на улицата е 160 метра, широчината й е 6 метра.

В близост е изградена и нова детска площадка, чийто цветни съоръжения вече радват децата в „Брягово“.
Изпълнението на проекта ще подобри видимо общата инфраструктура на квартала, който се превръща в един от модерните в града. Всички строежи на коренно променената улица са новопостроени жилищни сгради, което показва и големият интерес към имотите там.


Видимо, кварталът се разраства, а доказателство за това е и фактът, че в най-скоро време Община Джебел предвижда продажбата на нови 15 общински парцела, с което „Брягово“ ще стане още по-атрактивен за инвестиции и жилищно застрояване.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0