Променена кандидатска листа на ДПС в Кърджали и призив да се пречи на Радев за спечелване на втори мандат!

Променена кандидатска листа на ДПС в Кърджали и призив да се пречи на Радев за спечелване на втори мандат!

Три пъти една и съща листа не говори добре за една партия, особено при спад на гласовете. Това коментира пред 24rodopi.com бивш депутат от ДПС, който

Три пъти една и съща листа не говори добре за една партия, особено при спад на гласовете. Това коментира пред 24rodopi.com бивш депутат от ДПС, който очаква промяна в кандидатската листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се проведат през ноември.

292 000 гласа спечели ДПС на парламентарните избори на 11 юли.

ДПС ще дадат ”своя скромен принос” Румен Радев да не спечели втори мандат. За това пък се закани в ефира на Нова телевизия Йордан Цонев, който вече е зам.-председател на партията.

„Опитите на самоопределилите се за „партии на промяната и протеста“ са абсолютни ялови и безпомощни да съставят кабинет“, твърди Цонев. По думите му те показали най-грозното лице на демокрацията.

По думите на най-активния ДПС-депутат в последните месеци, предимно в защита на Делян Пеевски, „хората очакват правителство и отговорно отношение, а от ДПС искали да спасят парламентаризма и били много загрижени“. Според него от парламентарната трибуна в момента се лее популизъм, а ДПС са най-конструктивни в пленарната зала.

Йордан Цонев каза, че от ДПС били против актуализация на бюджета, но когато са видели, че заради инфлацията без актуализация пари е можело да не стигнат до пенсионерите и здравните специалисти, са решили да подкрепят краткосрочните антикризисни мерки.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0