Прокуратурата потвърди новината на 24rodopi.com: Кошмарът на жените влезе в затвора!

Прокуратурата потвърди новината на 24rodopi.com: Кошмарът на жените влезе в затвора!

„Кошмарът на жените“ в Кърджали влиза в затвора. Новината на 24rodopi.com отпреди два месеца бе официално потвърдена от

„Кошмарът на жените“ в Кърджали влиза в затвора. Новината на 24rodopi.com отпреди два месеца бе официално потвърдена от пресцентъра на прокуратурата.
37-годишният смолянчанин ще трябва да прекара зад решетки 3 години и 6 месеца за обир и изнасилване на жена.
Извергът нападнал кърджалийка на Новия мост в Кърджали. Три години след гнусното деяние, мъжът бе осъден от районните магистрати…
Жертвата вървяла по Новия мост в посока от „Възрожденци“ към центъра. 61-годишната жена приключила работа и отивала към работното място на дъщеря си. Часът бил малко след 19, месец януари. В края на моста жената била нападната в гръб от мъж. Той я изблъскал и тя паднала от бетонния парапет, откъм страната на комплекс „Пентагон“. Нападателят я напсувал и й наредил „Долу гащите, ще те ръгна“. Съборената жена била изнасилена брутално от мъжа, който я карал да вика по време на акта. След това продължил да бърка с ръка във влагалището й, докато я заплашвал, че ще я наръга ако не му даде пари. Нападателят успял да отнеме 50 лева от жертвата, която веднага след това потърсила помощ. На място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ…
За обира мъжът получи 3 години и 6 месеца затвор, за изнасилването – 2 години и половина. Той обаче ще изтърпи по-тежкото наказание от двете.
37-годишният извършител на деянието бе привлечен под наказателна отговорност за изнасилване и грабеж на една жена, както и за опити за изнасилване и грабеж на други две жени от областния център.
Припомняме, че мъжът, който е от Смолянско, бе задържан след последното нападение над жена на 22 февруари 2017 г. Според прокуратурата, той връхлетял дама в началото на Новия мост от страната на централната градска част в Кърджали. Обвиняемият се опитал да ограби 26-годишна жена, която се прибирала към дома си в кв. „Възрожденци“. Първоначално той се разминал с нея, след това се върнал назад и я настигнал. Хванал жената, започнал да я дърпа, опитал се да грабне раницата от раменете й, след което я блъснал на земята. Пострадалата паднала и се развикала за помощ, при което се появил случаен минувач, а нападателят избягал в посока към центъра на Кърджали. Там бил задържан от патрулиращи полицейски служители.
„Не съм изнасилвал. Просто исках запознанство“, твърдял тогава мъжът.
Присъдата е приведена в изпълнение, посочиха от прокуратурата.
24rodopi.com
На снимките:
-Мястото на нападенията и разследването
-Изнасилвачът в съда

COMMENTS

WORDPRESS: 0