Проверка от кмета: Мерките се спазват в Момчилград(снимки)

Проверка от кмета: Мерките се спазват в Момчилград(снимки)

В училищата и детските градини на община Момчилград са взети всички превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса. В тов

В училищата и детските градини на община Момчилград са взети всички превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса. В това се убеди лично кметът на общината Илкнур Кязим, която в четвъртък сутрин извърши проверка в обществени сгради в града.
Общината е снабдила детските градини, социалните заведения, читалища и библиотеката допълнително с дезинфектанти, сапун и други хигиенни материали. Училищата също разполагат с необходимите средства. В детските заведения и училищата се осъществява

стриктен филтър, а всеки момент се очаква да пристигнат поръчаните от общинска администрация термометри и маски за лице. По разпореждане на Илкнур Кязим дезинфекция ще бъде извършвана в джамиите и в църквата на Момчилград.

Взели сме всички необходими мерки, за да защитим живота и здравето на момчилградчани в обществените институции. Спазваме стриктно препоръките на Националния оперативен щаб. Важно е да запазим спокойствие и да не се поддаваме на паника, заяви Илкнур Кязим.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: