Проблемите: Обезлюдяване и реализация на младите! „Има такъв народ“: Развитие на регионите е решението!

Проблемите: Обезлюдяване и реализация на младите! „Има такъв народ“: Развитие на регионите е решението!

Обезлюдяването и невъзможността за реализация на младите хора. Основните болки на хората в Момчилград, споделени на среща с водача на л


Обезлюдяването и невъзможността за реализация на младите хора. Основните болки на хората в Момчилград, споделени на среща с водача на листата на “Има такъв народ” Васил Георгиев, областния координатор на партията Юлия Чортленева и кандидатите за народни представители в Кърджали.

„Осигуряването и постигането на последователно и устойчиво икономическо развитие е цел №1 в икономическата ни визия за страната. Стъпките към постигането й са изготвяне и стартиране на стратегическа програма за осигуряване на необходимия квалифициран човешки ресурс, според нуждите на икономиката по региони и отрасли, с цел България да се конкурира адекватно и ефективно с развитите икономики както в ЕС, така и извън него“, подчерта Васил Георгиев.


Водачът на листата акцентира и върху друг основен проблем, който трябва да бъде решен. Той е свързан с неадекватните държавни политики, насочени към бизнеса, които водят до драстично намаляване на конкурентоспособността на местните производители и до липса на благоприятна среда за развитие на малките и средни предприятия.

„Въпросите с регионалната изостаналост и неравенствата в България налагат спешни мерки в посока развитие на регионите, тяхната индустриализация, намаляване на миграцията и социалните неравенства, с фокус върху създаване на справедлив достъп до базови ресурси за стартиране на бизнес и премахване на административните тежести“, посочиха пред момчилградчани кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“.

Решаващият глас си ТИ!

ПП”Има такъв народ” №29 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0