Пристигналият от Америка милионер: В Кърджали ми споделиха, че и Борисов, и Доган вече не са това, което са били!

Като посетих Кърджали, хората там ми споделиха, че преди Доган не е бил такъв, какъвто е в момента. Същото се е случило и с Борисов. Т


Като посетих Кърджали, хората там ми споделиха, че преди Доган не е бил такъв, какъвто е в момента. Същото се е случило и с Борисов.

Това каза в предаването „Алтернативата“ по телевизия ТВ1 Павел Вълнев, завърналият се от САЩ 41-годишен милионер, който е зам.-председател на партия „Републиканци за България“.

„В първото правителство на Бойко Борисов аз го харесвах като човек и  лидер, но в момента е съвсем различно“, каза още Павел Вълнев.

„Успял човек съм в силно конкурентна пазарна икономика. Идвам от някъде, където има работещи институции, икономика и съм постиганал резултат. На такава възраст съм, на която имам и енергията, и опита, който бих могъл да предам тук. Сам не бих могъл да оправя нещо тук – не съм нито месия, нито гений, но искам да направим така, че да увлечем младите хора, да дадем пример те да се включат в управлението на страната, както и да привлека повече успели хора в чужбина и в момента правя точно това. Създаваме мрежа от успели хора, те се свързват с мен и започваме да си комуникираме“, разказа Павел Вълнев.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0