Предреклият залеза на „Арда 1924“ си пие кафето и вижда спасението в…

Предреклият залеза на „Арда 1924“ си пие кафето и вижда спасението в…

„Един прекрасен слънчев септемврийски ден. Пия кафе, хапвам сладолед и се наслаждавам на спокойствието. И, разбира се, надявам се моята мрачна прогноз

„Един прекрасен слънчев септемврийски ден. Пия кафе, хапвам сладолед и се наслаждавам на спокойствието. И, разбира се, надявам се моята мрачна прогноза за „Арда 1924“ да не се сбъдне“, това пише до 24rodopi.com майсторът на точните залагания, който на 7 август прогнозира, че „Арда 1924“ ще поднесе изненадата в Първа лига, побеждавайки с два гола разлика „Левски“ на „Герена“.

„Ако „Арда“ не победи „Левски“ с 2 гола разлика, късам си комарджийската диплома и я изяждам“, това ни написа на 7 август в 16:18 часа един от майсторите на футболни залози в Източните Родопи. „И това ще е последната победа на Арда“ в А група“, отбеляза още футболният спец, който от 30 години залага на мачове. И който преди това бе познал, че „Арда 1924“ ще падне с два гола разлика от „Апоел Беер-Шева“.

В 22:45 часа на 7 август приключи срещата от 3-ия кръг в елитното ни футболно първенство „Левски“ – „Арда 1924“. „Сините от Кърджали“ спечелиха с 2:0, с голове на Тонислав Йорданов и Спас Делев.

„Сега чета, че треньорът Николай Киров си тръгва от Кърджали заедно с някои от най-добрите играчи на „Арда 1924“. И то отива в отбора на бизнесмена, който имаше апетити за „Арда 1924“, но явно нещо не са се разбрали за цената със стария чорбаджия. Футболът в Кърджали може да бъде спасен, ако дойде човек, който хем има пари, хем разбира от футбол. Трудна комбинация. В България май не се среща.

Нов собственик на Професионален футболен клуб „Арда 1924“ трябва да се търси в Турция“, пише майсторът на залозите, предрекъл залеза на „Арда 1924“.

На 13 септември „Сините от Кърджали“ гостуват на играещия силно през този сезон „Ботев“ (Пловдив), а на 17 септември на „Арена Арда“ е мачът от 8-ия кръг в елитното ни първенство между „Арда 1924“ и „Пирин“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0