Преборила Ковид-19: Благодаря на медиците в Кърджали, невероятни професионалисти!

Преборила Ковид-19: Благодаря на медиците в Кърджали, невероятни професионалисти!

„Благодаря на медиците от Инфекциозно отделение в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“ град Кърджали - невероятни професионал

Благодаря на медиците от Инфекциозно отделение в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“ град Кърджали – невероятни професионалисти и благородни хора!“, пише до редакцията на 24rodopi.com жена от региона, постъпила с Ковид-19 в лечебното заведение.
Наложи ми се да бъда хоспитализирана в Инфекциозно отделение в Кърджалийската блоница с диагноза: COVID-19. Бях притеснена, психически и физически срината. Това се отрази негативно на цялостното ми състояние. За моя приятна изненада целият екип на отделението ми помогна да се почуствам по-добре, по-спокойна и уверена, че всичко ще свърши нормално. И то се случи, изписана съм от болницата, на домашно лечение съм.
Възхитена съм от професионалното, топло, добро, човешко отношение на целия екип на отделението – началник отделение – д-р Маринова, лекуващата лекарка – д-р Бурдева, медицински сестри и санитарки.
Изказвам моята искрена благодарност, почит и уважение за грижите, които  бяха положени за мен, за да се върна отново при семейството си. Ежедневно тези хора са изложени на контакт с коронависуса, жертват здравето си, за да могат да помагат на други хора и изпълнят своя хуманен дълг. Благодаря, Ви много!
Благодаря на семейството си, на близките и приятели, както и на д-р Енчев от с.Кирково, които ме подкрепиха в моите най-трудни моменти!, се посочва още в писмото.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0