Празник за всички, които работят за една европейска силна България (поздравленията)

Празник за всички, които работят за една европейска силна България (поздравленията)

Председателят на Народното събрание ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА честити Деня на Съединението - 6 септември на всички жители на област Кърджали

Председателят на Народното събрание ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА
честити Деня на Съединението – 6 септември
на всички жители на област Кърджали с пожелание за здраве, добруване, национално самочувствие и беззаветна преданост към идеалите и свещената памет на предците ни.
Да пазим от забвение имената и саможертвата им е наш синовен дълг!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис и Общинският съвет
Поздравяват всички жители на общината по случай 6 септември – Ден на Съединението, като им пожелават здраве, воля и усилия за изграждане на една европейска община и съвременна България!
Съединението от 1885 г. е най-безспорното събитие в националната историческа памет и първата категорична заявка за самостоятелно, равноправно участие на България в модерната история на Европа.
Честит празник!

Областният управител НИКОЛА ЧАНЕВ
поздравява жителите на област Кърджали по случай
6 септември – Ден на Съединението!
Бъдете здрави, сплотени и преуспяващи! Градете бъдещето с разум и вдъхновение! Не забравяйте уроците на миналото и почитайте вярата и традициите на народа ни, защото те са ни съхранили през вековете! Да пребъде България! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


Уважаеми съграждани,
6 септември – Денят на Съединението определи съдбата на България за години напред.
Този ден е един от най-важните в българския исторически календар и е празник за всички, които работят за една европейска силна България.

Честит празник!

Адлен Шевкед, народен представител

Народният представител Ерол Мехмед
честити 6 септември –Ден на Съединението,
Това е ден завършил делото на строителите на съвременна България. Оценявайки Съединението от дистанцията на времето, сме длъжни не само да изтъкваме значението му за развитието на българската държава, но и винаги да помним историческите изводи наложени от него. Днес, трябва да намерим воля за обединение по пътя към европейското бъдеще на България!

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет:
Честит Ден на Съединението, на този ден българския народ доказа пред Европа своите морални и национални качества и защити своето място в голямото европейско семейство.
Честит празник!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет:
Уважаеми жители на община Джебел,
Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-6-и септември! Святото дело на Съединението е символ на силата и вярата на българите, че когато сме заедно, сме по-силни и успехът при преодоляването на трудностите е сигурен. Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности! Желая на всички здраве, разбирателство и късмет!
Честит празник!

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет
поздравяват всички жители и гости на града по случай 6-и септември-Съединението на България! Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Всяка година на 6 септември свеждаме глави пред паметта на героите, превърнали в реалност една мечта – обединено и силно Отечество. Празник, който ни кара да не забравяме, че сме силни само когато сме сплотени, се казва в обръщението на градоначалника.
Да бъдем силни и мъдри, да възпитаваме идните поколения в родолюбие и борбеност, горди изправени пред света, се изтъква още в поздравлението.
Себихан Мехмед, кмет на Община Крумовград
Общински съвет – Крумовград

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет
Уважаеми съграждани,
6-ти септември, превърнал се в символ на националното единство, ни прави равнопоставени в днешна Европа. Нека се чувстваме горди, единни и сплотени.
Честит празник!

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет
Честит 6-и септември, пожелаваме на всички смелост в отстояването на българската идея по пътя на европейското развитие на нашата малка, но горда България!

Областният съвет на ДПС:
Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история – 6 септември! Заветът, който ни оставя този ден е, че всеки гражданин на България е длъжен да даде ръка в решителни за съдбата ни моменти. Святото дело на Съединението е символ на силата и вярата, че когато сме заедно, сме по-силни и успехът при преодоляването на трудностите е сигурен. Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности!
Желаем на всички здраве, разбирателство и късмет!
Честит празник!

Областният съвет на БСП:
6 септември е една от най-важните дати в българската история. Заветът, който ни оставя този ден е, че всеки българин е длъжен да даде ръка в решителни за съдбата ни моменти.
Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности! Честит празник!

ПП ГЕРБ
пожелава на всички кърджалийци здраве и благополучие, силен дух и стоицизъм, патриотизъм и единение в името на една стабилна и уважавана европейска България ! Нека тачим каузата на Съединението и неговите идеолози, да бъдем храбри и мъдри, осъзнати и пламенни родолюбци!
Честит 6-ти септември!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0