Празникът, който ни учи на мъдрост и толерантност (поздравленията)

Празникът, който ни учи на мъдрост и толерантност (поздравленията)

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общински съвет – Кърджали честитят на всички мюсюлмани свещения празник Рамазан Ба

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общински съвет – Кърджали
честитят на всички мюсюлмани свещения празник Рамазан Байрам като им пожелават здраве, благополучие и радост! Нека на този празник отворим сърцата си за добро, почтеност и взаимно уважение!
Честит Рамазан Байрам!

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева

поздравява всички мюсюлмани по случай свещения религиозен празник Рамазан Байрам с пожелание за здраве и добруване, разум и благочестие! Нека са изобилни трапезите Ви! Щедри да са сърцата, чисти помислите и смирени душите Ви ! Мир и сговор да царуват в домовете Ви! Бъдете справедливи и милосърдни, защото ръка, която дава – не обеднява !
Честит празник!

Областният управител Никола Чанев

честити на мюсюлманите големия религиозен празник Рамазан Байрам! Желая Ви здраве, единение, искрени думи и благопристойни дела! Радвайте се на драгоценния дар на добросъседството ! Подкрепа в труден момент струва повече от всяко притежание ! Споделеното щастие е двойно!
Честит празник!

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Рамазан Байрам!
Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще! Пожелавам на всички мюсюлмани да изживеят радостта от Рамазан Байрам, да простят грешките и да подновят обичта си един към друг. Нека този ден бъде празник на веселието и радостта!
Честит празник!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Рамазан Байрам!
Приемете най-сърдечните поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам!
Това е празник посветен на нравствените добродетели и на близостта в човешкото общуване. Бъдете живи, здрави и нека сполуката ви следва във всяко начинание!
Честит празник!

За мен е удоволствие да поднеса най-сърдечните си поздрави към Вас и Вашите семейства, по повод свещения мюсюлмански празник Рамазан Байрам!
Предстоящите празнични дни за първи път ще бъдат различни отпреди. Пожелавам Ви от сърце да не губите надеждата, искрата и вярата, които ни правят по-човечни, състрадателни и добри хора.
Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, силна вяра и благополучие, щастие и взаимно разбирателство!
Честит Рамазан Байрам!
Илкнур Кязим, кмет на Община Момчилград


Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Рамазан Байрам!
Нека през тези празнични дни както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение!
Бъдете живи и здрави и весело посрещане на светлия празник!

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Рамазан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!

Уважаеми братя и сестри мюсюлмани!

Сърдечно Ви поздравявам по случай свещения празник Рамазан Байрам!
Този празник съчетава в себе си любов и радост, семейна топлина и прошка, уважение към родителите и близките ни, милосърдие и съпричастност към нуждаещите се.
Пожелавам на Вас и вашите близки много здраве, благоденствие, позитивна енергия и воля за реализиране на всички добри начинания!
Честит Рамазан Байрам!
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun!
Неджми Али, кмет на община Джебел

Уважаеми братя и сестри мюсюлмани, жители на област Кърджали, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам!

Празник като този ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния! Тези ценности, ние трябва да предаваме на следващите поколения!
Честит празник!
Адлен Шевкед, народен представител

Скъпи братя и сестри мюсюлмани,

За мен е чест да Ви поздравя по повод свещения празник – Рамазан Байрам!
Нека прошката, разбирателството и взаимното уважение съпътстват делата ни!
Бъдете здрави, пазете традициите и вярвайте в доброто!
Честит празник!
Ерол Мехмед, народен представител

Областен съвет на ДПС-Кърджали

поздравява всички мюсюлмани от общината по случай Рамазан Байрам като им пожелава здраве и благополучие! Нека вярата ни помага да съхраним добротата в сърцата ни, дните ни да бъдат изпълнени с мир и разбирателство!

ПП ГЕРБ поздравява мюсюлманите с настъпването на Рамазан Байрам! Бъдете здрави, търпеливи, благонравни! Уповавайте се на вярата и дарявайте утеха на ближните си!

Не забравяйте, че никоя добрина, колкото и малка да е тя, не е сторена напразно!
Честит празник!

Областният съвет на БСП

Поздравява всички мюсюлмани с настъпването на Рамазан Байрам.
В дните на светлия празник Рамазан Бaйpaм – символ на опрощението, покаянието и смирението, нека повече от всякога да сме изпълнени със състрадателност, отзивчивост и уважение един към друг!

COMMENTS

WORDPRESS: 0