По 250 бутилки минерална вода на ден на опашката за паспорти в Момчилград

Община Момчилград осигурява безплатна минерална вода за чакащите на опашката пред "Паспортна служба" в града. Акцията се организира

Община Момчилград осигурява безплатна минерална вода за чакащите на опашката пред „Паспортна служба“ в града. Акцията се организира вече трети ден. Ежедневно се раздават средно по около 250 бутилки с минерална вода.
От началото на седмицата броят на гражданите, желаещи да подменят личните си документи чувствително се увеличи. Повечето от чакащи са живеещи в Турция момчилградчани, които пристигнаха в родния край след отпадането на изискването за отрицателен PCR-тест при влизане в България.
Община Момчилград създаде и организация за осигуряване на ежедневен транспорт за извозване на документи от РУ – Момчилград до ОД на МВР-Кърджали. Предоставена е и копирна техника на Районното управление, за да се облекчи работата на „Паспортна служба“.
На място общински служители съдействат на граждани при попълване на документи за прием на поръчки за подмяна на личните документи.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0