По пътя за „Маказа“ има само един оазис – комплекс „Маказа“!

По пътя за „Маказа“ има само един оазис – комплекс „Маказа“!

Регионът се променя. Едно дежа вю ще връхлети в ежедневието на нашенци след броени дни. Границата се отваря – първо за пътуващ

Регионът се променя. Едно дежа вю ще връхлети в ежедневието на нашенци след броени дни. Границата се отваря – първо за пътуващите по работа, а после и за туристите. Карантина няма да има и керванът към Бяло море ще се завие към „Маказа“. По дългия път към плажовете обаче един оазис вече отвори в летен режим и на една ръка разстояние чака ценителите на по-качественото.
Комплекс „Маказа“ отново ще е №1 при избора и на наши, и на чуждестранни гости.


Всички противоепидемични мерки са приоритет в обслужването, а професионалистите в дисциплините „Лукс, релакс, емоции“ вече приемат резервации от уморените от социалната изолация по време на извънредното положение.
Хотелът към комплекса повиши адреналина с конкурентните цени на стаите и уютът, който завладява гостите. Комплексът разполага басейни, джакузи, тенис корт, СПА център за най-добрата почивка.

Ресторантът вече посреща гости с уникални предложения в менюто. Открита и закрита част изпълняват всички противоепидемични мерки. Вкусните ястия пък са гарнирани с жива музика, а оркестърът предлага най-големите хитове за всеки вкус, всяка вечер.
Комплексът разполага с огромен детски кът, отлично обезопасен.
Охраняемият паркинг пък е за над 200 автомобила.

Умората от пътя е нищо, когато той води към оазиса на лукса, емоциите и спокойствието…


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: