По искане на Караянчева е прекратено разследването на катастрофата, при която тя пострада

По искане на Караянчева е прекратено разследването на катастрофата, при която тя пострада

Разследването на катастрофата с Цвета Караянчева край Хитрино е прекратено по нейно искане. Новината потвърди пред 24rodopi.com пред

Разследването на катастрофата с Цвета Караянчева край Хитрино е прекратено по нейно искане. Новината потвърди пред 24rodopi.com председателят на Народното събрание.
Припомняме, че пътният инцидент стана на 15 септември м. г. Кола на Националната служба за охрана и друг лек автомобил се удариха при изпреварване на ТИР на позволено място. В другата кола са пътували мъж, жена и дете.
„На главен път Шумен-Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил „Ауди А 4“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил. За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни.
Караянчева е със счупена ключица. Приета е в шуменската болница и спешно ще бъде транспортирана с хеликоптер в София“, гласеше тогава официалната информация.
Караянчева изразила желание да не се наказва виновната водачка. Наказателното производство се прекратява, ако пострадалият поиска това“, гласи член 343, ал. 2 от Наказателния кодекс.
Новината е потвърдена и от Апелативна прокуратура във Варна, пишат колегите от 24shumen.com.
Вината на 31-годишната жена бе установена с комплексна автотехническа експертиза и показания на свидетели.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0