Почетен кърджалиец: България я нямаше на картата преди Борисов!

Почетен кърджалиец: България я нямаше на картата преди Борисов!

“България никога не е била като малка страна, припозната от който и да е. Страната я нямаше на картата, на диаспората на между

“България никога не е била като малка страна, припозната от който и да е. Страната я нямаше на картата, на диаспората на международния терен и стана известна, когато Бойко Борисов започна да се занимава успешно с международна дейност. И днес сме фактор и сме на световната карта и това е благодарение на Бойко Борисов”, това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е бивш министър на културата. Според почетния гражданин на Кърджали, който беше и един мандат депутат от региона от листата на ГЕРБ, а сега е излъчен от Пловдив, Борисов е доказал, че е „изключително талантлив човек, защото ходи върху тънък лед – с Турция, Америка и Русия“.
„Борисов ходи върху жарава в интересите на българската държава. Ние забравихме ли годините, кога нямаше парно за детските градини и Илия Павлов даде безвъзмездно газ, защото беше председател на „Топенерджи“. Искаме ли това да се върне, не е ли добре да имаме топли къщи и детски градини“, анализира Рашидов.
Рашидов смята, че премиерът може да бъде провален само от най-близките му – „Защото много порасна за разлика от тези, които са близко до него“.
Снимка: Профил на Бойко Борисов във Фейсбук
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0