Потвърдиха новината на 24rodopi.com: 67-годишен водач е пострадал при катастрофата край Кьосево!

Потвърдиха новината на 24rodopi.com: 67-годишен водач е пострадал при катастрофата край Кьосево!

67-годишен водач пострадал леко при пътнотранспортно произшествие вчера в района на село Кьосево, потвърдиха новината на 24rodopi.com о

67-годишен водач пострадал леко при пътнотранспортно произшествие вчера в района на село Кьосево, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Както вече писахме, инцидентът стана около 12 часа.

Странично се сблъскали автобус „Мерцедес“ и лек автомобил „Опел“, управляван от 65-годишен. Водачът на автобуса бил прегледан в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и освободен. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

Малко преди 12 часа в района на автогарата в областния град 46-годишен с „Мерцедес“ блъснал движещ се пред него товарен „Дачия“, който ударил спрял „Форд“. Не е констатирана употреба на алкохол. Около 17,30 часа на кръстовището между улиците „Д-р Петър Берон“ и „Райко Жинзифов“ 31-годишна с “Фолксваген“ ударила „Мерцедес“ пред нея. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0