Последните регистрации: Дора Христова е начело на патриотите, но не е нашата Дора Христова!

Последните регистрации: Дора Христова е начело на патриотите, но не е нашата Дора Христова!

Две кандидатските листа предизвикаха интереса на кърджалийци на последната права за регистриране в Районната избирателна комисия за уча

Две кандидатските листа предизвикаха интереса на кърджалийци на последната права за регистриране в Районната избирателна комисия за участие в парламентарните избори на 11 юли. И докато фокусът на внимание към подреждането в списъка „ДПС“ е обясним – партията е фаворит за поне 3 от 5-те мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район, изненадата дойде от читателските питания: Наистина ли Дора Христова от СДС е водач на коалицията „Български патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“? Визира се Дора Христова, бивш главен секретар на Областна администрация и ключова фигура в СДС от времената на“ пробива на СДС в Кърджали“.

Проверката установи, че в действителност Дора Христова е водач на листата, но става дума за съвпадение на имена. Регистрираната Дора Стоянова Христова е родом от Ямбол и е квотата на партия „Воля“. Нашата (на снимката) е Дора Миткова Христова.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: