Посланието на Избирателя: Кабинет на Слави Трифонов, но само с протестърите! Иначе – избори „2 в 1“ наесен

Посланието на Избирателя: Кабинет на Слави Трифонов, но само с протестърите! Иначе – избори „2 в 1“ наесен

Следва да вярваме, че българските социолози са работили на терен, а не са правели „проучвания“ на компютър. Не са стъкмявали, угодно на палаща

Следва да вярваме, че българските социолози са работили на терен, а не са правели „проучвания“ на компютър. Не са стъкмявали, угодно на палащачите.

И да отбележим, че нито един от тях на терен не успя да хване нагласата на избирателя, че ще бъде пасивен.

Какво беше посланието на Избирателя на 11 юли 2021-ва?

То е само едно – Избирателят иска правителство на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“. И никаква „преливания“ зад завесата.

Никакъв кабинет на малцинството с подарени гласове и от други формации, никакви отечественофронтовски изпълнения, никакви тайни пазарлъци, никакви „ние ще ви подкрепяме без да участваме в кабинета, ама вие няма да ни закачате“ или „даваме гласове, искаме пай в обществените поръчки“.

Над 20 депутати повече получиха протестърските партии спрямо изборите на 4 април, но ако коректно и уважително към Избирателя не се постигне парламентарния сбор 120+1 депутати, продължението на посланието е: Избори „2 в 1“ през октомври!

Ако нямало редовно правителство, щяло да е пагубно. Много пари били нужни за още едни избори, а държавата ги нямала…

Това се чува все по-често, и общо взето е изречено от платен плямпач, който възприема слушатели и зрители за наивници. Тогава е пропагандно говорене, без аргументи.

И в момента има конституционна форма на управление. Белгия в продължение на две години се управляваше от служебно правителство и цъфтеше.

Колкото до парите, ако се направи безпристрастна експертиза на пътя Кърджали – Маказа, ще се окаже, че откраднатите пари са за провеждането на едни избори, че и отгоре.

Днес Слави Трифонов ще свали картите и ще стане ясно дали чува Избирателя, или играта е била друга. Типична по български за 30 години демокрация.

 

Какво ли си мисли „победителят“ Бойко Борисов!?

Не ме подкрепят за кабинет, но се надявам Слави Трифонов, Христо Иванов и Мая Манолова да направят правителство и да управляват заедно с ДПС и БСП. 

По-лесно ще ми е по пътя към президентските избори.

 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0