Полиция пред „Пeнтагона“ след псувни на пешеходна пътека!

Полиция пред „Пeнтагона“ след псувни на пешеходна пътека!

Полицейски екип пристигна на улица „Джордж Вашингтон“ в центъра на Кърджали, пред комплекс „Пентагона“, след подаден сигнал от водачка на лeк автомоби


Полицейски екип пристигна на улица „Джордж Вашингтон“ в центъра на Кърджали, пред комплекс „Пентагона“, след подаден сигнал от водачка на лeк автомобил, че била напсувана от пешеходец, предаде репортер на 24rodopi.com.

„Жена с „Мерцедес“ се движи в посока от пазара към новия мост. Семейство с три малки деца преминава по пешеходната пътека пред „Пентагона“. Следва позвъняване до Център 112 и спор пред пристигналите полицаи“, уточни очевидец на случилото се.

„Децата се уплашиха от фучащата с бясна скорост кола“, твърди бащата.

„Спрях на пешеходната пътека, за да дам предимство на чакащите на тротоара. Мъжът започна да превежда децата през платното и в същото време да ме псува на турски с най-гнусни псувни. Отбих автомобила и му поисках сметка поради каква причина и защо ме обижда по този начин. Не спря да крещи и да ме псува. Затова се и обадих на 112, за да дойде полицейски екип. Останах втрещена от поведението на този човек. Полицаите го предупредиха на място, че няма право да използва такъв речник и да се държи по този арогантен начин“, посочи за 24rodopi.com водачката на лекия автомобил, която е била заедно с детето си в колата.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0