Полицията потвърди новината на 24rodopi.com: Трима задържани с трева, кокаин, екстази!

Полицията потвърди новината на 24rodopi.com: Трима задържани с трева, кокаин, екстази!

За незаконно притежаване на наркотични вещества трима са задържани в РУ-Кърджали в понеделник, потвърдиха новината на 24rodopi.com о

За незаконно притежаване на наркотични вещества трима са задържани в РУ-Кърджали в понеделник, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.
Три вида наркотици са били открити от криминалисти при претърсване в жилище в областния град, обитавано от 28-годишен. В апартамента били намерени таблетки екстази, кокаин и марихуана. Видът на наркотиците е бил определен с тестове. Мъжът е задържан в полицейското управление в Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.
В хода на специализирана операция около 11 часа в понеделник в областния град за проверка бил спрян лек автомобил, управляван от 36-годишен. 37-годишен пътник в колата изхвърлил през прозореца плик със суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. При претърсване на колата полицаи открили топче суха листна маса от същия наркотик. Дрогата е иззета. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Пътникът в автомобила е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали.
В полицейското управление за същото деяние е задържан и 31-годишен, у когото при проверка била намерена доза марихуана. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващи полицаи продължават работата по досъдебните производства за незаконно притежаване на наркотични вещества.
Както вече писахме, водачът на автомобила, в който били превозвани наркотиците, е служител на Пожарната служба. 
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0