Полицията потвърди новината на 24rodopi.com: Акция срещу сводници! Петима мъже са в ареста…

Петима са били задържани в хода на специализираната операция, проведена във вторник в Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com

Петима са били задържани в хода на специализираната операция, проведена във вторник в Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.
В акцията са участвали служители на секторите „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Противодействие на криминалната престъпност“ ОДМВР-Кърджали. Операцията е била за установяване на лица, занимаващи се със сводничество.
Акцията е започнала ввъв вторник, а в момента продължава.
Полицейските служители установили и задържали петима мъже на 19, 21, 25, 27 и 30 години, за които в хода на операцията били събрани данни, че склоняват жени към проституция. Образувано е досъдебно производство.
Както вече писахме, на старта на акцията бе спрян „Мерцедес“ в района на квартал „Байкал“. Трима лица от превозното средство бяха проснати по очи от полицаи с маски. По-късно в къща са били установени четири жени, които се предполага, че са принуждавани да проституират.
24rodopi.com


<COMMENTS

WORDPRESS: 0