Политологът на ГЕРБ със средния пръст си врътнал д@пето! Нещо ли става?

Политологът на ГЕРБ със средния пръст си врътнал д@пето! Нещо ли става?

Политолози, които обикновено се смятат за ”придворни” на властта намекнаха, че е време Борисов да подава своята оставка.

Политолози, които обикновено се смятат за ”придворни” на властта намекнаха, че е време Борисов да подава своята оставка. Те направиха това с помощта на завоалиран експертен анализ на събитията в страната в телевизионен ефир.
Доц. Стойчо Стойчев и Кънчо Стойчев бяха гости в bTV. От сутрешния ефир обаче вместо традиционната тирада, чухме друго.
Това пише сайтът Frognews.bg и описва в детайли критиките на политолог на ГЕРБ, който стана известен с показания среден пръст на протестиращите, а срамът за опекуните му бе самодейната протестърска акция на същия пред Психиатрична болница.
„Една от фундаменталните грешки на Борисов е пренебрежителното му отношение към хората, които са негови врагове“, казва политологът със средния пръст и индивидуалното изпълнение пред Психиатрията. По-нататък той прави и традиционните четки на лидера на ГЕРБ, давайки за пример студентите от Софийския университет, които в 60-70 на сто идвали на лекции с лични автомобили, а не с обществен транспорт. Политологът признава, че при Борисов се живее по-добре, но Фрогнюз и други сайтове давят като акцент от говореното му от телевизора констатацията, че премиерът и лидер на ГЕРБ бил „авторитарен управляващ“.
Заради днешните изяви на двамата политолози, а и на други в последните дни, в социалните мрежи заваляха какви ли не версии за „врътването на г@за“ (не само на един): резнали му хонорара от партията и политологът сега съскал; партията потъвала и мишките първи бягали; Борисов разпоредил да се ревизират отношенията с „наведените“, които петнели партията; Цветанов си прибирал назначените клакьори…

Едва ли има нещо ново в управляващата партия. Ако настъпи този момент, ще го усетите по поведението и думите на ключовите играчи в партията, като да речем един Томислав Дончев, а не от думите на хоноруваните от ниските етажи.


Като теглим чертата – дупето може да е врътнато, но нищо особено не се е случило.

Врътването е личен избор, но колкото и да е ефектно, на това ниво не е толкова значимо.

На снимките: Две от акциите на така нар. „придворен“ политолог, от които ГЕРБ само губи

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0