Пожарникарите ни трети в страната по бойно разгръщане от мотопомпа

Пожарникарите ни трети в страната по бойно разгръщане от мотопомпа

Отборът на Регионалната дирекция на пожарната в Кърджали зае трето място и бронзови медали в дисциплината „Бойно разгръщане от

Отборът на Регионалната дирекция на пожарната в Кърджали зае трето място и бронзови медали в дисциплината „Бойно разгръщане от мотопомпа“ на 48-ия Републикански преглед по пожароприложен спорт, който се проведе в Пловдив. В крайното комплексно класиране кърджалийските пожарникари се наредиха на 8-о място от участвали 29 отбора от цялата страна.
Републиканският преглед по пожароприложен спорт се провежда ежегодно, като включва 4 дисциплини: „100-метрова пътека с препятствия“;  „Изкачване с щурмова стълба“; „Пожарна щафета 4х100 метра с препятствия“ и „Бойно разгръщане от мотопомпа“.
Състезанието беше открито от директора на ГДПБЗН-МВР главен комисар Николай Николов. Наградите за комплексното класиране бяха връчени от директора на дирекция „Оперативни дейности“ старши комисар Красимир Шотаров, а за дисциплината „Бойно разгръщане от мотопомпа“ от директора на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0