Побой заради паркомясто в центъра!

Побой заради паркомясто в центъра!

Спор за паркомясто е бил в основата на побоя в центъра на Кърджали, при който бяха задържани трима души, двама от които-непълнолетн

Спор за паркомясто е бил в основата на побоя в центъра на Кърджали, при който бяха задържани трима души, двама от които-непълнолетни. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.
Припомняме, че за хулигански действия трима бяха задържани в РУ-Кърджали. Групата, в която двама са непълнолетни на 15 и 17 години и 24 годишен, предизвикала скандал на улица „Металург“ в областния град и нанесла побой на 32-годишен. Инцидентът станал на 24 декември по обяд. Намесата на полицията прекратила свадата. Материалите по случая бяха внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство. Задържане в поделения на МВР за срок от 3 денонощия е наложеното административно наказание с решение на Районния съд в Кърджали.
Жертвата на побоя опитал да паркира автомобила си пред офис на куриерска фирма. 15-годишното момче обаче не му позволило с мотив, че чакали кола със стока. След краткия спор, хлапето и 24-годишния нападнали в гръб мъжа, повалили го и му нанесли удари. В побоя се включил и 17-годишният.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0