„Плодовете“ на акцията: Всеки втори на пътя е нарушител! Един „лети“ със 138 км/час, друг представя фалшива книжка (видео)

„Плодовете“ на акцията: Всеки втори на пътя е нарушител! Един „лети“ със 138 км/час, друг представя фалшива книжка (видео)

377 са проверените моторни превозни средства и 686 лица в хода на операцията Всеки втори водач засечен в нарушение, задържан с фал

377 са проверените моторни превозни средства и 686 лица в хода на операцията

Всеки втори водач засечен в нарушение, задържан с фалшиво свидетелство за правоуправление на МПС, незаконен превоз на животни, това са резултатите от проведената вчера масирана полицейска операция на ОДМВР-Кърджали в областта в интервала от 16 часа до 22 часа за установяване на нарушения по ЗДвП, за която 24rodopi.com писа вчера. В нея се включиха полицейски служители от всички управления на МВР в областта.
377 са проверените моторни превозни средства и 686 лица в хода на операцията. 180 са установените нарушения на ЗДвП, за които са съставени 19 акта и 78 фиша, заснети са с технически средства 83 клипа за превишена скорост. Четирима водачи са управлявали със скорост от над 100 км/час при ограничение 60 км/час. Рекордьорът е по главния път със 138 км/час.
33-годишен водач представил фалшива шофьорска книжка, издадена в чужбина. Той е бил проверен на бул.“България“ в областния град. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство по чл.316 във връзка с чл.308, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Незаконен превоз на животни е извършвал 38-годишен водач на товарен „Фолксваген“, констатирали полицейски служители при проверка в село Габрово вчера около 18,30 часа. Мъжът не представил разрешителни документи. Съставен е акт за административно нарушение по Закона за ветеринарномедицинска дейност от служители от Областната дирекция по безопасност на храните.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0