Пламен Крумов за некачествените чужденци, „вечните легенди“ и… английския

Пламен Крумов за некачествените чужденци, „вечните легенди“ и… английския

„Задължително трябва за се спазват правилата, които са дадени от щаба, и като си останем вкъщи трябва да поддържаме форма, мак

„Задължително трябва за се спазват правилата, които са дадени от щаба, и като си останем вкъщи трябва да поддържаме форма, макар и без топка. Аз си купих колело и въртя всеки ден като луд. Използвам момента да прекарам повече време с дъщеря ми и да усъвършенствам английския си език, което е много важно за всеки футболист. Знаете, футболът стана глобален и непрекъснато се налага да говориш със своите съотборници на английски“, обяснява в свое интервю за „Евима спорт“ капитанът на „Арда 1924“ Пламен Крумов.
Както 24rodopi.com вече писа, играчите на тима подновиха тренировки, но… онлайн. Упражненията се правят самостоятелно, в домашни условия.
„Трябва да се набляга на български футболисти и да се спре с привличането на некачествени чужденци. Трябва да се дава път на млади таланти, но само ако си заслужат мястото. Не трябва да им се дава нищо даром. Спомням си, че за да стигна дотук и да бъда капитан на отбора си, съм преминал през всички нива на футбола, борил съм се навсякъде, за да добия авторитет и всички в отбора да ме уважават, така се изграждаш и като футболист, и като човек“, посочва Крумов.
Той коментира и специалистите във футбола.
„Трябва да се залага на добри и подготвени специалисти, а не на вечните легенди, които разбират от всичко, затова апелирам футболът да започне да се управлява от хора, които са подготвени в своите области, от финансисти, маркетингови специалисти, експерти, за да вървим напред“, допълни капитанът на „Арда 1924“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0