Плажът, част 8: Те са млади, красиви и лапат яко… наргилетата

Плажът, част 8: Те са млади, красиви и лапат яко… наргилетата

Те са млади, красиви, знаят за живота много, кършат снаги при всеки удобен случай. Любовта се измерва с конскитеец сили под капака на автомобила. Земн

Те са млади, красиви, знаят за живота много, кършат снаги при всеки удобен случай. Любовта се измерва с конскитеец сили под капака на автомобила. Земният рай е пресъздаден с оплюнченото наргиле в бийч бара.

За тях морето е повод. Плажът е подиум за изявата. Новите татуировки, настанилите се бански в задните части. Животът е радост, фиеста на фона на жива музика…

Басовете от бара на плажа променят дори ритъма на сърдечната дейност. Дневна дискотека, но за малко по-пораснали деца. Предимно от женски пол. Въртят задни части, лапат маркучите на наргилетата, стиснали телефони в другата ръка. Пригласят на певеца в гръцкия му репертоар, който обикаля чадърите. Персоналът не може да смогне да носи бутилки с пиячка. Във водата се влиза до глезените, че да не се замаца нещо грима. Да не се прецака и прическата.

„Ма, мноого е яко тука, мааа!“, крещи една дама с визия на проходила русалка.

„Довечера с „Мазерати“-то на моя ще ходим на едно място с още един. Може да го вземеш. Баща му му купил поршенце“, изрича другата.

Подобен излет излиза по около 200 кинта дневно. Боли ги междубузието на задниците.

Кубиците под тенекиите са важни.

„Абе, надуха ми главата, каква е тази музика?! И някакви пияни момичета са се натъркаляли по шезлонгите и откачат…“, изрича мъж на около 40 години към двамата спасители на поста в близост, докато си тръгва.

Дърт е, не разбира…

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0