Пиян комарджия влезе с ритници във входа на блок и…

Пиян комарджия влезе с ритници във входа на блок и…

Игрална зала на първия етаж на жилищна сграда, намираща се на централния кърджалийски булевард „България“. Въпреки многобройните жалби живущите в блок

Игрална зала на първия етаж на жилищна сграда, намираща се на централния кърджалийски булевард „България“. Въпреки многобройните жалби живущите в блок 31 и съседните кооперации, тя продължава да функционира.

Понеделник – 30 август, 5 часа сутринта…

„Алкохолизиран, а може би и дрогиран клиент излиза от въпросната игрална зала, влиза с гръм и трясък във входа след като отваря заключената врата с ритник. Във входа вилнее като блъска врата на живущи, обикаля без обувки и си свършва малката нужда пред една от вратите на апартаментите, след което е подаден сигнал и е изведен от входа. Когато патрулката пристигна, въпросният младеж, на около 25 години, вече се беше свлякъл на пода пред единия от апартаментите и лежеше неадекватен. През годините подобни на този случай стресират непрестанно живущите в блока, предимно възрастни хора, които искат всячески да се премахне игралната зала, която е нежелана съседка във входа! Ежедневно са подложени на стрес и шум!“, се посочва в писмо до редакцията на 24rodopi.com.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0