Пиян водач направи ПТП на „Беломорски“

Пиян водач направи ПТП на „Беломорски“

Водач, употребил алкохол, участвал в пътнотранспортно произшествие. Инцидентът станал в петък в 17,15 часа на бул.“БеломорскиR

Водач, употребил алкохол, участвал в пътнотранспортно произшествие. Инцидентът станал в петък в 17,15 часа на бул.“Беломорски“ в областния град, съобщиха от полицията. „Опел“, управляван от 46-годишен, при извършване на маневра бил блъснат от „Хюндай“ с 44-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора на лекия автомобил „Хюндай“ отчел 1,58 промила, а на другия участник в произшествието отрицателен резултат. Водачът с положителния резултат отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е бил за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Образувано е бързо производство по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Около 14 часа в петък по пътя от разклона за село Добромирци към село Долен 49-годишен водач на товарен автомобил при извършване на маневра ударил лек автомобил „Мерцедес“. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0