Пичове с власт и задници с власт

Пичове с власт и задници с власт

Властващото мнение в обществото ни е, че властта и парите променят хората. Отчасти може би е вярно. Нито един щаб не се е произнесъл ка

Властващото мнение в обществото ни е, че властта и парите променят хората. Отчасти може би е вярно. Нито един щаб не се е произнесъл категорично.

Вероятно всичко опира до задни части и душевност. Демек, ако си бил пич без власт и в един момент я получиш, то просто ще бъдеш пич с власт. Ако цял живот сърцето ти е туптяло в седалищните части, то с власт ще се превърнеш само и единствено в един г*з с власт. Тоест, или е заложено в теб, или не. Как да си обясним факта, че толкова много читави хора отказват да бъдат част от „политически проекти“? Най-недъгавите пък се натискат в колонка по един. Тъй го правят, че клонът в един момент се чупи и всички стават като маймуната Люси. Тази, дето паднала от дървото на главата си и се превърнала в родоначалник на човека. Та от там преливащите маймунски порядки сред хората. Щото пък и Люсито си тряснала кратуната. Може и това да е причината. Да не гадаем.

С други думи, от задник няма как да стане глава №1. Не че не може. Доказали сме го. Ама последиците са пагубни. И това сме теорематизирали.

Няма какво да шикалкавим. Най-алчните бездарници стават…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Над 260 мераклии на финалната права за народната любов, а един…

Доживяхме и това! Кандидат с кампания „Искам имунитет“

Докато не угаснат всички огнища..

А какво се случи в държавата Бостана?

„Цезари“ на оплюнчването или партийните слагачи

Пред джипито пълно с народ, хората уплашени, и…

„Ало, имам хрема, кашлица, пращайте линейка!“

-Хората, които не спират да работят, но не се надяват на пенсия

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0