Писъци, кръв, ужас: Учителка Даниела Дамянова убита зверски от сина си Стоян! (видео)

Писъци, кръв, ужас: Учителка Даниела Дамянова убита зверски от сина си Стоян! (видео)

Жестока трагедия разтърси Кърджали в понеделник сутринта. 22-годишният студент Стоян уби собствената си майка с кухненски нож в апартам


Жестока трагедия разтърси Кърджали в понеделник сутринта. 22-годишният студент Стоян уби собствената си майка с кухненски нож в апартамент на улица „Средец“ в областния град. Жената била наръгана няколко пъти, но успяла да излезе на етажната площадка в търсене на помощ.

Съседи чули ужасяващите викове на 52-годишната жена от жилището й на шестия етаж. Комшия пък подал сигнал до 112 около 7.30 часа, пише всекидневникът „24х7 Родопи“. На място пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Жертвата била откарана в болницата, но медиците не успели да я спасят. 22-годишният мъж е задържан за 72 часа, като след изтичането на срока се очаква прокуратурата да поиска постоянно задържане под стража.

52-годишната Даниела Дамянова била дългогодишна учителка. Тя преподавала по български език и литература в професионална гимназия в областния град. Няколко пъти дори е била награждавана за 24 май. Дълги години е преподавала и в Джебел.

Синът й пък бил студент в Пловдив. В момента обаче обучението му било онлайн и затова младият мъж се прибрал в Кърджали.

Съседите на семейството бяха разтърсени от трагедията. Казват, че семейството било сплотено и за пример. Огромна локва кръв на етажната площадка пък свидетелстваше за жестокото деяние.

Все още не са ясни мотивите на Стоян. Няма данни да е взимал наркотици, няма и данни да е страдал от психическо заболяване. Той се прибрал в Кърджали заради ограниченията заради коронавируса.

Съпругът на Даниела Дамянова е бивш служител в транспортна полиция, в момента е във Великобритания, тъй кат работи като международен шофьор.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0