Пироманка ли подпали „Ауди“-то в Кърджали?! Жената настанена в специализирано заведение(снимки)

Жената, която бе установена като съпричастна към палеж на лек автомобил в Кърджали, е била настанена в специализирано лечебно заведение

Жената, която бе установена като съпричастна към палеж на лек автомобил в Кърджали, е била настанена в специализирано лечебно заведение.

Това научи 24rodopi.com от осведомени източници.

Припомняме, че досъдебно производство за палеж бе образувано в РУ-Кърджали, след като на улица, използвана за автоморга, в кързджалийския квартал „Веселчане“, на 8 юни около 19 часа изгоря лек автомобил „Ауди“. При пожара била засегната и предната част на бракуван автомобил „Пежо“.


Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието. При допълнителни издирвателни действия било установено, че 56-годишна жена е съпричастна към произшествието. Разследването е по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

Жената била установена по запис от охранителни камери. На тях се вижда, как 56-годишната се придвижва по пътя към улица „Първи май“, след което се спира до автомобила, който бил с отворен прозорец. След това пък пламъци обхващат превозното средство.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0