Пет ПТП: Блъснат пешеходец, блъсната крава…

Пет ПТП: Блъснат пешеходец, блъсната крава…

Пет са пътните произшествия в областта вчера, пострадал е 28-годишен пешеходец, съобщиха от полицията. Мъжът пресичал на кръстовищет

Пет са пътните произшествия в областта вчера, пострадал е 28-годишен пешеходец, съобщиха от полицията. Мъжът пресичал на кръстовището между бул.“Беломорски“ и ул.“Металург“, при завой 26-годишен отнел предимство и блъснал пешеходеца, който бил настанен под наблюдение в болницата в областния град. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата. По пътя Момчилград – спирка „Джебел“ 40-годишен с „Тойота“ ударил крава на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол. Екип на пожарната служба в Момчилград преместил убитото животно извън пътя и почистил мястото на произшествието. На водача и собственика на кравата са съставени актове. 
Отнето предимство, движение с несъобразена скорост и неправилна маневра са причините за три от произшествията с материални щети – едно в Момчилград и две в областния град. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставени са актове по ЗДвП.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0