Пет мача – пет победи за футболистите на „Кърджали“

Пет мача – пет победи за футболистите на „Кърджали“

Детският футболен отбор на ФК „Кърджали“ – набор 2011, постигна пет победи от пет мача и категорично се класира на първо място във второто издание на

Детският футболен отбор на ФК „Кърджали“ – набор 2011, постигна пет победи от пет мача и категорично се класира на първо място във второто издание на детския футболен турнир „Купа Златоград“. На второ място остана отборът на ФК „Свиленград“, а трети е тимът на ФК „Димитровград“.

В надпреварата участваха 6 отбора, които играха всеки срещу всеки. Това съобщи треньорът на ФК „Кърджали“ Сюлейман Шефкет. Той уточни, че детската школа на ФК „Кърджали“ е участвала с още един отбор в надпреварата – набор 2010, футбол 9. След оспорвани срещи малките футболисти от Кърджали се класираха на второ място. Във финалната среща възпитаниците на треньора Сюлейман Шефкет и помощниците му Сезер Мустафа и Стефан Иванов загубиха от тима на ОФК „Сливен“ с 3:4 след изпълнение на дузпи. Редовното време на мача завърши при резултат 1:1. На полуфинала кърджалийци победиха състава на ФК „Севлиево“ с 2:0. В спор за третото място отборът на ФК „Севлиево“ победи с 1:0 тима на ОФК „Хасково“. В надпреварата участваха 10 отбора .

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0