Петя Михалевска и Милко Багдасаров – в предизборния щаб на БСП

Петя Михалевска и Милко Багдасаров – в предизборния щаб на БСП

Кърджалийците Петя Михалевска и Милко Багдасаров влиза в предизборния щаб на БСП. Както вече писахме, Багдасаров е и „министър на

Кърджалийците Петя Михалевска и Милко Багдасаров влиза в предизборния щаб на БСП. Както вече писахме, Багдасаров е и „министър на образованието“ в „кабинета в сянка“, обявен от левицата.

БСП е готова да управлява и да преодолее последиците от 11-годишното управление на ГЕРБ. Партията обявява мобилизация на всички структури в страната за постигане на изборна победа. Това се случи на заседанието на Националния съвет вчера. Депутатът Георги Свиленски става председател на Националния предизборен щаб. Негови заместници са Вяра Емилова, Атанас Зафиров и Стоян Мирчев. Щабът започва да действа от понеделник.

Съветите и Комисията към Националния съвет ще изготвят платформата на БСП за предстоящите парламентарни избори. БСП се надява отново да спечели един депутатски мандат в Кърджали.

Милко Багдасаров оглавява Съвета по образованието и науката в НС на БСП.

24rodopi.com

На снимката: Народният представител Александър Симов, Петя Михалевска и Милко Багдасаров вярват, че БСП ще повтори постижението от миналите избори – един „червен“ депутат от Кърджали

Четете по-късно тук: ДПС печели твърдо 3 мандата, за другите 2 – битка между ГЕРБ, БСП и „Има такъв народ“;

Напрежение в една от важните „кърджалийски партии“

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0