Петя Михалевска за приоритетите на област Кърджали, „Възрожденци“, Припек, Черноочене…

Петя Михалевска за приоритетите на област Кърджали, „Възрожденци“, Припек, Черноочене…

Неизползваният икономически, географски и природен потенциал на областта – това бе една от темите по време на срещите на кандидат


Неизползваният икономически, географски и природен потенциал на областта – това бе една от темите по време на срещите на кандидатите за народни представители от БСП в Кърджали, Черноочене, Припек и др.

Както регионът има нужда час по-скоро да стартира изграждането на обходен път, а граничният пункт „Маказа“ – от допълнителни ленти, така и най-големият кърджалийски квартал „Възрожденци“ трябва да получи всички придобивки, за да стане по-добро място за живеене, защото тук живеят много млади хора и те трябва да останат в Кърджали, а не да гледат към Западна Европа с мисъл за еднопосочен билет. Това отбеляза Петя Михалевска, водач на листата на БСП, във „Възрожденци“.

Тя бе топло приета и от жителите на джебелското село Припек.

Екипът посети и фирмата за дамско облекло на ишлеме „Данигер“ в Черноочене. Сред темите на разговорите бе българското законодателство, създало условия България да бъде пазар за евтина работна ръка на Западна Европа.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0