Петя Михалевска: Жената е в центъра на живота!

Петя Михалевска: Жената е в центъра на живота!

„Всяка една от вас ми дава сила и стремеж. Вие сте вдъхновяващи – истински достойни примери“, заяви Петя Михалевска п

„Всяка една от вас ми дава сила и стремеж. Вие сте вдъхновяващи – истински достойни примери“, заяви Петя Михалевска пред дамите, за които БСП организира празнична програма по повод 8-ми март, международния ден на жената.

„Жената е в центъра на живота, жената е изворът на всичко положително. Тя има силата и волята да променя света, затова трябва да бъде обичана и ценена“, заяви Михалевска.

Кандидат-депутатът и водач на листата на БСП за област Кърджали се обърна с благодарност към всички дами, които ежедневно доказват чрез примерите и професиите си своето достойно място в обществото, а като жест към тях, Петя подари на всяка една дама ръчно изработен подарък и червена роза – символ на преклонението пред женската красота и майчина доброта.

„Вярвам, че всяка майка, съпруга и дъщеря заслужава най-доброто отношение. В силата на женската приемственост и солидарност. Моя лична кауза е да заслужа вашето уважение с делата си. Вярвам, че както в живота, така и в политиката, ние трябва да запазим своята изконна женска природа, а имено да се грижим за хората и бъдещото поколение. А политиката е мястото, където тези ценности в момента липсват и ние трябва да върнем нейния човешки облик“, посочи още Петя Михалевска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0