Петър Пешев: "Арда 1924" играе слабо, но Стамен Белчев остава! Съдиите ни ощетяват

Петър Пешев: "Арда 1924" играе слабо, но Стамен Белчев остава! Съдиите ни ощетяват

„Арда 1924“ не играе добре от началото на пролетния дял, но въпреки това ръководството продължава да гласува доверие на

„Арда 1924“ не играе добре от началото на пролетния дял, но въпреки това ръководството продължава да гласува доверие на старши треньора Стамен Белчев, твърди президентът на клуба Петър Пешев пред „Тема спорт“. Пешев отдава част от неуспехите и на съдийството.
След подновяването на шампионата „Сините от Кърджали“ паднаха от Славия и „Ботев“ Враца, а в последния кръг стигнаха до 1:1 с „Етър“. Мачът им с „Лудогорец“ бе отложен за 18 март, между двубоите с „Дунав“ в Русе и „Левски“ в Пловдив.
„Не мога да си обясня този труден старт на пролетта. Не знам на какво да го отдам. Може би на това, че до десетата минута срещу „Етър“ не ни дават чиста дузпа. Срещу „Ботев“ Враца при 1:1 ни вкарват гол от засада. Да, слабо играем, не сме във форма. Не се получават нещата, но Стамен Белчев си е треньор. Ние не сме като другите да гоним“, категоричен е Пешев.
След края на редовния сезон „Арда 1924“ ще е във втората осмица, като ще води битка за седмото място, което дава право на бараж за Лига Европа срещу третия или четвъртия.
„Математически съм го казал преди сезона – ние се борим да не изпаднем. И сега продължавам да го твърдя. По лошо стечение не тръгнаха добре нещата за нас през пролетта, но ние продължаваме по пътя си“, коментира Пешев.
За ремонтните дейности, които започнаха на „Арена Арда“ и включват подмяна на терена и изграждане на осветление на стадиона, той споделя: „През седмицата изпълнителят ще подпише договор и до десетина дни започва изграждането на осветлението. Теренът ще е готов до края на седмицата и ще чакаме тревата да поникне. За новия сезон „Арда 1924“ се завръща в Кърджали, ако сме в елита. Чакат ни три много тежки двубоя – с „Дунав“, „Лудогорец“ и „Левски“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: