Петко Ганев ще е аут поне за 7 месеца!

Петко Ганев ще е аут поне за 7 месеца!

„Операцията премина успешно, направи я доц. Тони Георгиев. По негови думи операцията е била 4 часа, понеже разкъсванията в самото

„Операцията премина успешно, направи я доц. Тони Георгиев. По негови думи операцията е била 4 часа, понеже разкъсванията в самото коляно са били доста сериозни. Предна кръстна връзка и външната бяха напълно скъсани, задната беше разтегната и разкъсан мускул на 50 процента“, сподели защитникът на „Арда 1924“ Петко Ганев, който получи контузия на мача с „Етър“ и се наложи да претърпи операция на коляното. Възстановяването на играча ще продължи в най-добрия случай около 6-7 месеца.

„Много благодаря за подкрепата, те са истински мъжки момчета. Няколко от съотборниците ми казаха, че играят този мач заради мен. Още веднъж им благодаря и им пожелавам да са живи и здрави на първо място, и да се пазят от контузии, защото това е най-лошото нещо за нас футболистите“, посочи играчът след като неговите съотборници излязоха със специални фланелки в негова подкрепа по време на мача срещу „Царско село“.

Снимка: ПФК „Арда 1924“

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0