Петима пострадаха при две катастрофи!

Петима пострадаха при две катастрофи!

Петима пострадали при две от общо четирите пътни произшествия в областта през последните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВ

Петима пострадали при две от общо четирите пътни произшествия в областта през последните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В района на село Соколино около 15,30 часа в събота 24-годишен с „Мерцедес“  ударил насрещно движещ се „Фолксваген“. Пострадали 60-годишният водач на фолксвагена и 66-годишният му спътник, които били транспортирани до кърджалийската болница. След прегледи двамата били освободени. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград и следовател извършили оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата.
При челен удар между лек автомобил „Роувър“ и „Ситроен“ на 25 септември в Кърджали пострадали трима, които след преглед в Спешното приемно отделение били освободени. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.
Само с материални щети са други две катастрофи. В село Жинзифово водач на „Мерцедес“ не оставил достатъчно странично разстояние и ударил паркиран „Мерцедес“, а след това напуснал мястото на произшествието. По пътя между селата Припек и Устрен по същата причина „Опел“ ударил друг „Опел.“ Съставени са актове по Закона за движение по пътищата.
На снимката: Инцидентът край Соколино
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0