Пенсионерка: Ваксинираха ме, не мога да спя от ужас!

Пенсионерка: Ваксинираха ме, не мога да спя от ужас!

„В момента сме в третата вълна на COVID-19, но след една година цифри и страхове, всичко рефлектира върху психиката на хората. Са

„В момента сме в третата вълна на COVID-19, но след една година цифри и страхове, всичко рефлектира върху психиката на хората. Само преди дни възрастна жена агресира на опашка в голяма хранителна верига защото била ваксинирана, а не можела да спи от страх да не изгуби живота си“, разкрива в писмо до 24rodopi.com жителка на Кърджали.

„Бях на опашката зад нея и слушах как се оплаква на друг клиент, че се е ваксинирала с „Астра Зенека“ и сега се притеснявала да не се влоши. Опитах се да я успокоя с думите, че страхът и паниката няма да й помогнат, а тя се нахвърли върху мен с „Абе, момиче, ти телевизия не гледаш ли, не виждаш ли какво става? Как няма да се притеснявам, ще ми стане нещо след ваксината!“. Окрещя цялата опашка, изпаднала видимо в някакъв нервен срив. Психиката на хората не издържа просто“, се посочва в писмото до редакцията ни.

Над 5000 са поставените дози ваксина в област Кърджали от началото на кампанията. Много възрастни хора са се възползвали от имунизацията.

Очаквайте по-късно продължение по темата:

Пандемията побърка родители, ученици, учители…

Скандал пред школо заради… температурата на дете!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0