Пеевски, етническият мир и вчерашната градушка в Бастиона

Пеевски, етническият мир и вчерашната градушка в Бастиона

  Ахмед Доган и американски дипломат пили кафе преди 3 години, говорили си за етническия мир, и тогава на почетния председател на ДПС

 

Ахмед Доган и американски дипломат пили кафе преди 3 години, говорили си за етническия мир, и тогава на почетния председател на ДПС му „светнало“, че трябва да измие образа на Делян Пеевски.

И такава глупост се върти от вчера в медийното пространство.

Нещата трябва да се кажат в прав текст:

Първо, Доган не мие. Нито след мохабета с американеца, нито от по-рано, въодушевен от прислужницата на гения Ван Делфт. Не мие, бе!

Виж, за чистенето, това го прави, но в другия смисъл. Като те хване да крадеш от партийна каса или да ходиш по министерства, агенции и общини да уреждаш обекти за комисионни със страшни проценти – шута в гъза и ходи да бръщолевиш из медиите.

Ако Доган се беше натоварил и с ролята на мияч  – за индивидуално оцапани или колективно опетнени, сега ораторите на партията нямаше да сочат други, че демонизирали ДПС след управлението в Тройната коалиция.

Освен това, цели три години! Ако Доган миеше, следа от кир нямаше да остане по Пеевски.

Второ, сакън от престараване някой да не достигне висоти в ръсенето на глупости с… „Ахмед Доган = Делян Пеевски = етнически мир в България“!

Трето, цял ден в Кърджали и региона говориха за Пеевски, после още един ден за него и накрая градушка като орех удари Бастиона!

Да прикачиш темата за етническия мир към Пеевски е все едно да убеждаваш, че и вчерашната градушка е знак за Момчето, което правеше пари в Депесето!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0