Още един случай на COVID-19 в Кърджали – жена на 63 години! Гратисният период за закупуване на маски е до 00:00 часа в събота!

Още един случай на COVID-19 в Кърджали – жена на 63 години! Гратисният период за закупуване на маски е до 00:00 часа в събота!

Нов случай на коронавирус в Кърджали! Жена на 63 години е била в контакт с установен вече носител на COVID-19.  Още 25 заразен

Нов случай на коронавирус в Кърджали! Жена на 63 години е била в контакт с установен вече носител на COVID-19. 

Още 25 заразени с COVID-19 у нас. 379 са общо заразените. 113 души са в болница. 13 пациенти са интубирани. Най-младият пациент е на 3 години. Средната възраст на болните у нас е 46 години.
Това обяви на брифинг в Министерски съвет ръководителят на Националния оперативен щаб ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски.
„Болни лица задължително трябва да носят маски. Противоречиво е носенето на маски от здрави лица. От снощи е задължително носенето на маски в Израел, Австрия, както и в България“, каза още ген. Мутафчийски.
„Маски има – достъпни са. Но, да може би това не е масово. Гратисният период за закупуване на маски е до 00:00 часа в събота“, допълни шефът на Националния оперативен щаб. 
Новата област на коронавирус картата на България е Силистра.

Очаквайте подробностите
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0