Очаквано: Цвета Караянчева остава председател на НС!

Очаквано: Цвета Караянчева остава председател на НС!

Очаквано Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание. Искането за нейната оставка бе отхвърлено с 97 гласа ”за̶

Очаквано Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание. Искането за нейната оставка бе отхвърлено с 97 гласа ”за” и съответно 126 ”против”. Въздържали се нямаше.

Резултатите дойдоха след повторно гласуване по молба на председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, която заяви, че е имало технически проблем при отчитането на резултатите.

Дебатите в парламента продължиха няколко часа.

“Получих много обаждания и съобщения за подкрепа, не публично, разбира се. Но те ми помогнаха в много тежък за мен ден. Бях благодарна за тях, но днес виждам, че са били фалшиви. Жалко. Маските паднаха и предполагаемите записи бяха използвани. Заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемия записван отрича да е казвал. Тежко приех злорадството, прикритото или не след онази публикация. Имаше моменти, при които и на самата мен ми се искаше да изчезна, направо да скоча от някоя канара от Родопите”, посочи Караянчева.

След гласуването Караянчева благодари за подкрепата и призова за продължаване на заседанието по дневния ред.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0