Оформената 4-ка на ДПС: Лидера, Подкрепяния и от Анкара, Младежкия и Дама с опора и от алианите

Оформената 4-ка на ДПС: Лидера, Подкрепяния и от Анкара, Младежкия и Дама с опора и от алианите

Активът на ДПС в област Кърджали е в очакване да научи имената в кандидатската листа на партията за парламентарните избори на 11 април,

Активът на ДПС в област Кърджали е в очакване да научи имената в кандидатската листа на партията за парламентарните избори на 11 април, като най-коментираните са позициите от 1 до 4. ДПС най-вероятно пак ще спечели 3 от 5-те мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район, но водачът на листата Мустафа Карадайъ се очаква да стане народен представител от Шумен.

Фаворити за избираемите места в Кърджали, според депесари, чиито контакти достигат и до централата и зам.-председателя Ахмед Ахмедов, се очертават „виден активист на партията, който е одобряван и от Анкара и ще работи активно с изселниците, младежки регионален лидер, както и дама, която е подкрепяна и от алианите“. И този път изявен активист на алианската общност нямало да бъде на избираема позиция.

Припомняме, че на изборите на 4 април ДПС спечели 44 599 гласа (63,05%) в област Кърджали и получи много добра оценка от централното ръководство.

На снимката: Този път Хасан Азис няма да бъде в листата

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0