Официално: От 9.00 часа на 20 май областен управител на Кърджали е Даниел Делчев

Официално: От 9.00 часа на 20 май областен управител на Кърджали е Даниел Делчев

Взе се решение за освобождаване на всички областни управители и на техните места се назначават нови. Те ще поемат постовете си от 9:00

Взе се решение за освобождаване на всички областни управители и на техните места се назначават нови. Те ще поемат постовете си от 9:00 часа утре.

Това заяви говорителят на кабинета Антон Кутев по време на брифинг в Министерския съвет.

Само в 4 области няма да има нови областни управители.

Днес е последният пълен работен ден на Никола Чанев. Както вече 24rodopi.com писа, в неговия кабинет утре ще влезе Даниел Делчев.

Даниел Точев Дочев е завършил Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, магистър-филолог по български и руски език. Има магистърски степени по история и журналистика от същия университет. Притежава диплома за магистратура по икономика, със специалност „държавна администрация“ от Университета за национално и световно стопанство.

На местните избори, провели се на 29 октомври 2019-та година, беше 14-ти в листа на БСП с кандидати за съветници в община Кърджали, но с 12,69% преференции зае втората позиция след лидера Милко Багдасаров и стана един от 5-мата социалисти в разпоредителния орган.

„Професионалният ми опит е: Експерт „Международни програми и проекти“ от 2002 година до настоящия момент в Министерство на икономиката, Агенция за малки и средни предприятия, „Европейски проектен център“ ООД, Бизнес инкубатор – Кърджали; Управител на „Българска финансова група“ ООД – Кърджали е от 2008 година до настоящия момент“, уточнява Делчев.

От днес човек, който пишеше европроекти за милиони е областен управител на Кърджали.

Очаквайте само в 24rodopi.com: Даниел Делчев – днес областен управител, утре – в битката за кмет на Кърджали

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0