Официални мачове на „Арена „Арда“ – от средата на юли, за сезон 2020/2021! (снимки, видео)

До края на първенството в Първа лига на стадиона в Кърджали мачове няма да се състоят, до последно „Арда 1924“ ще играе

До края на първенството в Първа лига на стадиона в Кърджали мачове няма да се състоят, до последно „Арда 1924“ ще играе домакинските си срещи в Пловдив. Възможно е да бъде изпълнено обещание за осветление до края на месец май, но поне до 15 юни футболното игрище няма да е готово за провеждане на футболни срещи.
Новото първенство в елита, сезон 2020/2021 ще започне в средата на юли.
„Започнахме ремонт на терена, който ние финансираме. Ще сме готови за новия сезон с терена и осветлението. От новия сезон ще имаме изключително добри условия на нашия стадион. Община Кърджали ще избере изпълнител за осветлението и остава да се подпише договор. В случая ще ни забави изграждането на естествения терен. Нашите планове са, ако е добро времето около 15 март да го засеем. После са нужни 3 месеца да поникне тревата. Намеренията са като свършим с ремонтните дейности да изградим изкуствен терен за школата“, твърди президентът на „Арда 1924“ Петър Пешев, цитиран от „Кота спорт“.
„Със селекцията приключихме. Евентуално може да отстъпим един футболист. Започваме да мислим за лятна селекция. Създали сме доста добър колектив и мисля че имаме добър отбор. Мисля, че сме един от отборите, които изплащат всичко.
Мислим да не изпаднем, не за Европа. Не трябва да мислим за шестицата. Все още мислим да се задържим в елита, не за шестицата. Задачата на ръководството е да се задържим в efbet Лига. Ако стигнем до шестицата, ще е един бонус“, допълва Пешев.

24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0