Оферти за работа всякакви: От еротик сервиз с доход от 500 евро на ден до шивачка за 600 лева на месец

Оферти за работа всякакви: От еротик сервиз с доход от 500 евро на ден до шивачка за 600 лева на месец

„Студио за еротичен сервиз и ескорт предлага работа за дами над 18-годишна възраст. Работи се в самостоятелен апартамент и на адр


„Студио за еротичен сервиз и ескорт предлага работа за дами над 18-годишна възраст. Работи се в самостоятелен апартамент и на адреси. Среден дневен доход 100-500 евро. Подсигурена самостоятелна квартира, сигурност, дискретност и коректни работни взаимоотношения“, това гласи една от новите оферти за работа в чужбина. В случая – за Испания и Кипър.

За Германия се търсят заварчици и монтажисти  – 12 евро на час, както и куриери с обещана месечна заплата от 1600 до 2000 евро.

Посредници в Кърджали търсят още шофьори категория С+Е за релация България-Чехия-България, възнаграждение – 60 евро на ден.

В бюрата по труда в региона новина няма – свободни работни места колкото искаш! Търсят се машинни оператори, шивачки, шофьори, медсестри, учители, лекари, логопед и др. Повечето от търсещите работна ръка обещават минимална работна заплата.

5 520 са безработните в област Кърджали през настоящата „ковид есен“. Ръстът на останали без препитание нашенци пък е с 214 души повече към момента отколкото през „здравия октомври“ миналата година. Това сочат данните на Агенцията по заетостта към 31 октомври.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0