Офертата: Три дни край езерата, които преработват космическата енергия…

Офертата: Три дни край езерата, които преработват космическата енергия…

Кърджалийци имат уникален шанс да се докоснат до магията на Седемте рилски езера в дните 21, 22 и 23 август. Организирана е екскурзи

Кърджалийци имат уникален шанс да се докоснат до магията на Седемте рилски езера в дните 21, 22 и 23 август. Организирана е екскурзия с маршрут Кърджали – Крепост Траянови врата-Сапарева баня-Седемте рилски езера – Кърджали.
Три дни, 2 нощувки, на цена от 165 лв. В нея се включват нощувки със закуски в хижа „Рилски езера“, транспорт,  застраховки, екскурзоводско обслужване, планински водач.
 Местата са ограничени, а за информация и записвания-0882 54 75 29, Мария Желязкова.
Според Петър Дънов, те са най-святото място на планетата Земя. Рила е най-древната прародина на това човечество, сегашното, сътворено по образ и подобие Божие.
„В Рила се намира един от свещените центрове на планетата, откъдето се ръководи човечеството. Този център е Агарта. Агарта има два клона в Европа: в Рила и в Алпите. Другият център е в Хималаите. На всички тези места живеят същности от по-висока и съответно разумна еволюция. При няколко големи планетарни катаклизми, само Рила не е потъвала, докато Стара планина, Родопите и Пирин са попадали няколко пъти под водата. И затова може да се каже, че носът на земята е Рила планина, въпреки че сега не е най-високата планина.
Рила има особена форма на пеперуда. Тази форма символизира силите на трансформацията – превръщането на какавидата в красива пеперуда. Върховете „Мальовица“ и „Скакавците“ разделят планината на Източна и Западна Рила. Суровата космическа енергия за цяла Европа се препраща към връх „Вихрен“, а от там – на връх „Мальовица“ и връх „Скакавците“. Преработва се през 7-те рилски езера и се препраща из цяла Европа“, посочват организаторите на екскурзията.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0