От село в града с „Мерцедес“: Опасно шофиране и глоба от 3000 лева

От село в града с „Мерцедес“: Опасно шофиране и глоба от 3000 лева

От село в града, зад волана на „Мерцедес“, опасно шофиране и солена глоба. 3000 лева ще трябва да плати жител на малко насе

От село в града, зад волана на „Мерцедес“, опасно шофиране и солена глоба. 3000 лева ще трябва да плати жител на малко населено място в община Кърджали, след като застраши здравето на водачи и пешеходци в централната част на града. До наказанието се стигна след сигнал на полицейски служител в отпуска.

Униформеният бил зад волана на лек автомобил. На кръстовището на съда изчаквал зелен сигнал от светофарната уредба. Тогава от „Булаир“ се появил „Мерцедес“, чийто водач завил наляво по „Беломорски“. Шофьорът обаче дал рязко газ, задницата на колата поднесла, автомобилът се насочил първо към спрелите коли, после към тротоара с пешеходци докато не загаснал. Всички водачи трябвало да чакат шофьорът на германската кола да запали отново и да извърши няколко маневри, за да освободи платното. Полицаят в отпуск пък веднага сигнализирал колеги за опасното поведение на пътя от страна на собственика на „Мерцедес“-а. Превозното средство било спряно за проверка на КПП „Чилик“. Санкцията за водача-3000 лева глоба и 12 месеца без книжка. Съдът в Кърджали пък потвърди наказателното постановление.

На снимката: Кръстовището на съда

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0